Tallinn Fashion Week 2013 – Marin Sild – ” Bring Us Back To The Beginning”

Neljapäeval, 24. oktoobril alustas Tallinn Fashion Week Salme Kultuurikeskuses suurejoonelise moevaatemänguga. Kolme päeva jooksul näitavad kodumaised moeloojad enda värskeimad kollektsioone ning nautida saab ka Kuldnõela moeauhinna ajaloole tagasi vaatavat moenäitust «Reis läbi kuldse nõelasilma».

Esimesel päeval näitas oma kollektsiooni kuus disanerit. Absoluti stipendiaat ning MinuStiil stilist Marin Sild esitles indiaani hõimudest inspireeritud meestekollektsioni. Tema tõlgendus kaasaegsest pärismaalasest ei jätnud kedagi külmaks. Metalsed toonid, narmad, mustrite mäng ja tugeva karakteriga meesmodellid.

Marin Sild - Neljapäeval, 24. oktoobril alustas Tallinn Fashion Week Salme Kultuurikeskuses suurejoonelise moevaatemänguga.

Marin Sild – Neljapäeval, 24. oktoobril alustas Tallinn Fashion Week Salme Kultuurikeskuses suurejoonelise moevaatemänguga.