Ajakirjandus juba kiidab – Tallinna moenädalal esitles esimesena oma kollektsiooni Marin Sild, kes võitis tänavu ERKI Moeshow.

Tallinna moenädalal esitles esimesena oma kollektsiooni Marin Sild, kes võitis tänavu ERKI Moeshow.

Marin Sild oma meestekollektsiooniga andis Tallinna moenädalale särtsaka avalöögi. Ürgne ja edev, hoogsalt eklektiline tervik. Lavale marssis tohutu rügement indiaanihõngulises stilistikas karismaatilisi mehi. Mitu põnevat pintsakut ja ägedalt ülbet püksipaari jäid kohe kummitama. Kombinesioonid ja kleit mõjusid samuti nii loomulikult, nagu kaasaja mehed muud kandma ei peakski. Ilmselgelt on moetaevasse tõusnud uus särav kuju ja jääb vaid pöialt hoida, et tal jätkuks jaksu seal lammutada!

http://www.naine24.ee/2573864/galerii-ja-video-tallinna-moenadala-avas-absoluti-stipendiaat-marin-sild

Lisa kommentaar